O Nama

Nothing is created unless it is first dreamt

Mi smo

Preduzeće New Moment d.o.o. Bosna i Hercegovina je osnovano 2003. godine kao sastavni dio regionalnog lanca reklamnih agencija New Moment New Ideas Company.
Regionalno sjedište reklamne agencije New Moment New Ideas Company je u Beogradu, a agencija ima svoja predstavništva u Ljubljani, Zagrebu, Banjaluci, Sarajevu, Podgorici, Sofiji, Skoplju, Prištini i Tirani.
U toku 35 godina karijere na polju advertisinga, Saki je stvorio jednu od najvećih regionalnih reklamnih agencija na Balkanu; bio je član globalnog kreativnog odbora Saatchi & Saatchi Worldwide, predsjednik žirija: Epica, Golden Drum, Moskvskog i mnogih drugih advertising festivala koji se održavaju širom svijeta.
Napisao je tri knjige o oglašavanju i bio je osnivač Ideas Campus-a (School of Creative Thinking) i Beograd festivala; pokrenuo je časopis New Moment, i neumorno radio na edukaciji mladih profesionalaca kroz brojna predavanja i panel diskusije.

Dobitnik je nagrade za životno djelo – Povelje za mir (Povelja za mir), u Sarajevu i Priznanje Društva psihologa (Priznanje Udruženja psihologa). Član je kuće slavnih Golden drum reklamnog festivala i dobitni UEPS-ove nagrade za životno dijelo.
Tvorac je mnogih legendarnih reklamnih kampanja za brojene lokalne i međunarodne kompanije.

Poosni nastavljamo put koji je pred nas postavio Dragan Sakan sa težnjom da ostvarimo sve ciljeve koje smo zacrtali.

Mi radimo

null

OGLAŠAVANJE

null

GRAFIČKI & WEB DIZAJN

null

DIGITAL

null

Bav Branding

null

BTL & Events

null

Odnose sa javnosti

Naš cilj

Mi inspirišemo proizvode, kompanije, ljude, gradove i zemlje da zablistaju na najbolji mogući način. Mi posipamo zlatnu prašinu.

Važan dio filozofije New Moment-a je inspirisanje svojih zaposlenih da ostvare svoj puni potencijal, kao i da se ostvare i kreativno i poslovno. Jedan od preduslova za to je stvaranje pozitivne poslovne klime i održavanje kreativnog raspoloženja među zaposlenima.

Klijenti